Ranking powstał w oparciu o oceny najlepszych recenzentów wymienionych tutaj.
1
Średnia: 3,33
|
wg Wszystkich: 4,00
Średnia: 3,33
|
wg Wszystkich: 4,00
Maja Błaszczyszyn jest magistrem farmacji, specjalistką w zakresie diagnostyki laboratoryjnej. Prowadzi obecnie przychodnię KOMED (skrót od komplementarna medycyna) o profilu bioterapeutycznym, gdzie zatrudnia około 20 terapeutów, którzy poza bioenergią stosują terapię ziołową, masaż (także tybetański), digitopunkturę, refleksoterapię, akupunkturę, psychoterapię, udzielają porad dietetycznych. Wykonują ekspertyzy psychografologiczne i radiestezyjne. KOMED prowadzi również sprzedaż preparatów do ...
Maja Błaszczyszyn jest magistrem farmacji, specjalistką w zakresie diagnostyki laboratoryjnej. Prowadzi obecnie przychodnię KOMED (skrót od komplementarna medycyna) o profilu bioterapeutycznym, gdzie zatrudnia około 20 terapeutów, którzy poza bioenergią stosują terapię ziołową, masaż (także tybetański), digitopunkturę, refleksoterapię, akupunkturę, psychoterapię, udzielają porad dietetycznych. Wykonują ekspertyzy psychografologiczne i radiestezyjne. KOMED prowadzi również sprzedaż preparatów do ...
Czytaj więcej
2
Średnia: 3,83
|
wg Wszystkich: 4,71
Średnia: 3,83
|
wg Wszystkich: 4,71
Gdybyśmy zwrócili uwagę na to, co jemy i jak jemy, to w naszych warunkach, tych teraźniejszych, nawet najgorszych i ekonomicznie i psychicznie, moglibyśmy 120 lat żyć, bo na tyle mamy zakodowane w Europie nasze siły żywotne. Tyle byśmy żyli bez znajomości słowa lekarz.
Popularność przepisów ojca Jana Grande sprawdziliśmy w pierwszej kolejności na łamach "Głosu Wybrzeża". Fala zainteresowania rychło przekroczyła obszar Wybrzeża, o możliwość druku upominały się "Ekspress Ilustrowany", "Dziennik...
Gdybyśmy zwrócili uwagę na to, co jemy i jak jemy, to w naszych warunkach, tych teraźniejszych, nawet najgorszych i ekonomicznie i psychicznie, moglibyśmy 120 lat żyć, bo na tyle mamy zakodowane w Europie nasze siły żywotne. Tyle byśmy żyli bez znajomości słowa lekarz.
Popularność przepisów ojca Jana Grande sprawdziliśmy w pierwszej kolejności na łamach "Głosu Wybrzeża". Fala zainteresowania rychło przekroczyła obszar Wybrzeża, o możliwość druku upominały się "Ekspress Ilustrowany", "Dziennik...
Czytaj więcej
3
Średnia: 4,60
|
wg Wszystkich: 4,71
Średnia: 4,60
|
wg Wszystkich: 4,71
Czytaj więcej
4
Średnia: 4,67
|
wg Wszystkich: 4,38
Średnia: 4,67
|
wg Wszystkich: 4,38
Nasze komórki nie wiedzą, że jedzenia jest pod dostatkiem. Działają, jak od milionów lat: oszczędzają energię i robią zapasy. Tymczasem dziś zagrożeniem nie jest brak energii, lecz jej nadmiar. Bo wciąż karmimy się cukrem.
Dlaczego królowa Elżbieta I miała czarne zęby? Czy Polacy na Haiti walczyli o niepodległość czy o cukier? Jak radzono sobie bez cukru w czasie okupacji, i za PRL-u, gdy był na kartki? Kto dzisiaj produkuje najwięcej cukru na świecie? I wreszcie co jest bardziej niebezpieczn...
Nasze komórki nie wiedzą, że jedzenia jest pod dostatkiem. Działają, jak od milionów lat: oszczędzają energię i robią zapasy. Tymczasem dziś zagrożeniem nie jest brak energii, lecz jej nadmiar. Bo wciąż karmimy się cukrem.
Dlaczego królowa Elżbieta I miała czarne zęby? Czy Polacy na Haiti walczyli o niepodległość czy o cukier? Jak radzono sobie bez cukru w czasie okupacji, i za PRL-u, gdy był na kartki? Kto dzisiaj produkuje najwięcej cukru na świecie? I wreszcie co jest bardziej niebezpieczn...
Czytaj więcej
5
Średnia: 4,67
|
wg Wszystkich: 4,64
Średnia: 4,67
|
wg Wszystkich: 4,64
Czytaj więcej
6
Średnia: 5,00
|
wg Wszystkich: 4,69
Średnia: 5,00
|
wg Wszystkich: 4,69
Czytaj więcej
7
Średnia: 5,50
|
wg Wszystkich: 4,68
Średnia: 5,50
|
wg Wszystkich: 4,68
"Chcemy mieć dobry sprzęt grający czy doskonały samochód, a kupujemy kiepskie jedzenie! Warto poświęcić trochę czasu, by dowiedzieć się, co naprawdę jemy i czym karminy nasze dzieci".
Małgorzata Kalicińska
Julita Bator była pewna, że jej dzieci urodziły się chorowite i nigdy nie uda się im uniknąć częstych wizyt u lekarza ani masy antybiotyków. Okazało się jednak, że można zmienić sposób żywienia - jedzenie naprawdę może leczyć!
Teraz sama piecze chrupiący chleb i przeciera soczyste p...
"Chcemy mieć dobry sprzęt grający czy doskonały samochód, a kupujemy kiepskie jedzenie! Warto poświęcić trochę czasu, by dowiedzieć się, co naprawdę jemy i czym karminy nasze dzieci".
Małgorzata Kalicińska
Julita Bator była pewna, że jej dzieci urodziły się chorowite i nigdy nie uda się im uniknąć częstych wizyt u lekarza ani masy antybiotyków. Okazało się jednak, że można zmienić sposób żywienia - jedzenie naprawdę może leczyć!
Teraz sama piecze chrupiący chleb i przeciera soczyste p...
Czytaj więcej