Pokaż:
najczęściej oceniane książki
1
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 3,00
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 3,00
Przenieśmy się do Tajlandii i dajmy się oczarować subtelnymi mieszankami tajskiej kuchni! W książce znalazło się ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne i wyszukane tajskie potrawy: phad thai, kurczak w zielonym curry, sałatka z zielonej papai, flan z ryby w liściu bananowca, kulki ryżowe z kokosem.
Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.
[Buchmann, 2015]
Przenieśmy się do Tajlandii i dajmy się oczarować subtelnymi mieszankami tajskiej kuchni! W książce znalazło się ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne i wyszukane tajskie potrawy: phad thai, kurczak w zielonym curry, sałatka z zielonej papai, flan z ryby w liściu bananowca, kulki ryżowe z kokosem.
Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.
[Buchmann, 2015]
Czytaj więcej
2
Liczba ocen: 0
|
Średnia ocena:
Liczba ocen: 0
|
Średnia ocena:
Drodzy Smakosze!
Przedstawiając wam te średniowieczne przepisy kuchenne, zapraszamy do odbycia podroży w czasie w poszukiwaniu naszych korzeni.
Nasi przodkowie używali obficie przypraw korzennych, gotowali wielobarwne potrawy o smakach budzących dziś czasem zaskoczenie. Nie znali pomidorów, ziemniaków ani papryki, które miały się pojawić znacznie później. Nie mieli talerzy ani widelców, posługiwali się tylko łyżkami i nożami. Jedli palcami, a jedzenie nakładali na drewnianą deseczkę albo k...
Drodzy Smakosze!
Przedstawiając wam te średniowieczne przepisy kuchenne, zapraszamy do odbycia podroży w czasie w poszukiwaniu naszych korzeni.
Nasi przodkowie używali obficie przypraw korzennych, gotowali wielobarwne potrawy o smakach budzących dziś czasem zaskoczenie. Nie znali pomidorów, ziemniaków ani papryki, które miały się pojawić znacznie później. Nie mieli talerzy ani widelców, posługiwali się tylko łyżkami i nożami. Jedli palcami, a jedzenie nakładali na drewnianą deseczkę albo k...
Czytaj więcej
3
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Poznaj słoneczną Hiszpanię od kuchni.
W książce znajdzie się 50 przepisów na typowe hiszpańskie dania – od znakomitych tapas, przez paellę, gazpacho, ajo blanco, hiszpańskie tortille, sałatki i przekąski, po wspaniałe desery: turon z pistacjami, krem kataloński oraz smakowite churros.
Nasza książka to wspaniała kulinarna podróż przez wszystkie regiony Hiszpanii.
[Buchmann, 2015]
Poznaj słoneczną Hiszpanię od kuchni.
W książce znajdzie się 50 przepisów na typowe hiszpańskie dania – od znakomitych tapas, przez paellę, gazpacho, ajo blanco, hiszpańskie tortille, sałatki i przekąski, po wspaniałe desery: turon z pistacjami, krem kataloński oraz smakowite churros.
Nasza książka to wspaniała kulinarna podróż przez wszystkie regiony Hiszpanii.
[Buchmann, 2015]
Czytaj więcej