Pokaż:
najczęściej oceniane książki
1
Liczba ocen: 3
|
Średnia ocena: 4,83
Liczba ocen: 3
|
Średnia ocena: 4,83
Natura czeka na ciebie za progiem – musisz tylko otworzyć drzwi!
"Wierzę w spanie pod gołym niebem, w otoczeniu gałęzi, w ciemności i chłodzie. Lubię leżeć na plecach, patrzeć w gwiazdy i obserwować własny oddech snujący się przed oczami jak gęsta mgła. Gdy otacza nas nieskończoność, dzieje się w nas coś niezwykłego".
Kiedy poważna kontuzja przerwała karierę szwedzkiego biegacza Markusa Torgeby’ego, zdecydował się na radykalny krok – porzucił stresujące miejskie życie i zamieszkał… pod...
Natura czeka na ciebie za progiem – musisz tylko otworzyć drzwi!
"Wierzę w spanie pod gołym niebem, w otoczeniu gałęzi, w ciemności i chłodzie. Lubię leżeć na plecach, patrzeć w gwiazdy i obserwować własny oddech snujący się przed oczami jak gęsta mgła. Gdy otacza nas nieskończoność, dzieje się w nas coś niezwykłego".
Kiedy poważna kontuzja przerwała karierę szwedzkiego biegacza Markusa Torgeby’ego, zdecydował się na radykalny krok – porzucił stresujące miejskie życie i zamieszkał… pod...
Czytaj więcej
2
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 5,00
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 5,00
Jak zachować równowagę między zdrowiem i smakiem a troską o środowisko?
W czasach, gdy o zdrowiu, klimacie i negatywnych skutkach chowu zwierząt myślimy więcej niż kiedykolwiek, jest wiele powodów, dla których warto żyć bardziej zielono.
Oferta wyrobów wege i zamienników produktów pochodzenia zwierzęcego stale rośnie i łatwo stracić orientację, co naprawdę jest najlepsze tak dla naszego organizmu, jak i klimatu. "Happy Food Green" podsuwa nam odpowiedź na pytanie, jak w większym stopniu op...
Jak zachować równowagę między zdrowiem i smakiem a troską o środowisko?
W czasach, gdy o zdrowiu, klimacie i negatywnych skutkach chowu zwierząt myślimy więcej niż kiedykolwiek, jest wiele powodów, dla których warto żyć bardziej zielono.
Oferta wyrobów wege i zamienników produktów pochodzenia zwierzęcego stale rośnie i łatwo stracić orientację, co naprawdę jest najlepsze tak dla naszego organizmu, jak i klimatu. "Happy Food Green" podsuwa nam odpowiedź na pytanie, jak w większym stopniu op...
Czytaj więcej
3
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.
Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych warzyw, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lok...
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.
Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych warzyw, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lok...
Czytaj więcej