Pokaż:
najczęściej oceniane książki
1
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 4,50
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 4,50
Autor bestsellerowego "Antyraka" i "Zdrowiej" tym razem pisze o zdrowiu psychicznym. Książka zbiera teksty powstałe na przestrzeni dwunastu lat, dokumentujące holistyczne podejście do zdrowia doktora Davida Servana-Schreibera, neuropsychiatry, profesora psychiatrii klinicznej w Szkole Medycznej University of Pittsburgh, wykładowcy Akademii Medycznej w Lyonie.
Doktor David Servan-Schreiber w "Nasze ciało kocha prawdę" przypomina o znaczeniu dobrych relacji międzyludzkich, oczyszczającym komuni...
Autor bestsellerowego "Antyraka" i "Zdrowiej" tym razem pisze o zdrowiu psychicznym. Książka zbiera teksty powstałe na przestrzeni dwunastu lat, dokumentujące holistyczne podejście do zdrowia doktora Davida Servana-Schreibera, neuropsychiatry, profesora psychiatrii klinicznej w Szkole Medycznej University of Pittsburgh, wykładowcy Akademii Medycznej w Lyonie.
Doktor David Servan-Schreiber w "Nasze ciało kocha prawdę" przypomina o znaczeniu dobrych relacji międzyludzkich, oczyszczającym komuni...
Czytaj więcej
2
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 4,50
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 4,50
Silna i Sexy – taka pragnie być współczesna kobieta! Nie chuda, nie nadmiernie umięśniona, ale też nie wiotka i bezradna. Współczesne kobiety pragną mocy i ta książka podpowie im, jak osiągnąć ten cel. Francuski trening dla zwykłych dziewczyn obala mit, że ciężarki są tylko dla mężczyzn i nie służą subtelnym liniom kobiecego ciała. Aby stać się silną i sexy nie potrzeba nadprzyrodzonych zdolności, a jedynie konsekwencji i determinacji. Wiemy, że tego kobietom nie brakuje!
Trening siłowy to i...
Silna i Sexy – taka pragnie być współczesna kobieta! Nie chuda, nie nadmiernie umięśniona, ale też nie wiotka i bezradna. Współczesne kobiety pragną mocy i ta książka podpowie im, jak osiągnąć ten cel. Francuski trening dla zwykłych dziewczyn obala mit, że ciężarki są tylko dla mężczyzn i nie służą subtelnym liniom kobiecego ciała. Aby stać się silną i sexy nie potrzeba nadprzyrodzonych zdolności, a jedynie konsekwencji i determinacji. Wiemy, że tego kobietom nie brakuje!
Trening siłowy to i...
Czytaj więcej
3
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Najprostsza metoda na naturalne piękno prosto z Paryża.
Bez miksera, bez wyciskarki do soków i bez wysiłku zrobisz zdrowy i smaczny napój, który nawodni i oczyści twój organizm. Wystarczy tylko ok. 15 minut, woda, lód, kilka ulubionych owoców, warzyw i ziół.
W książce znajdziesz przepisy na wodę oczyszczającą pełną witamin i antyoksydantów – bez cukru, konserwantów i innych dodatków chemicznych.
Zainspiruj się i odkryj najmodniejszy francuski sposób na zachowanie zdrowia i urody.
...
Najprostsza metoda na naturalne piękno prosto z Paryża.
Bez miksera, bez wyciskarki do soków i bez wysiłku zrobisz zdrowy i smaczny napój, który nawodni i oczyści twój organizm. Wystarczy tylko ok. 15 minut, woda, lód, kilka ulubionych owoców, warzyw i ziół.
W książce znajdziesz przepisy na wodę oczyszczającą pełną witamin i antyoksydantów – bez cukru, konserwantów i innych dodatków chemicznych.
Zainspiruj się i odkryj najmodniejszy francuski sposób na zachowanie zdrowia i urody.
...
Czytaj więcej
4
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Książka zawiera reprodukcje pochodzących z XIX wieku dwudziestu jeden ilustrowanych tablic przyrodniczych. Te piękne, szczegółowe ryciny zachęcają do oglądania, rysowania, pobudzają wyobraźnię i pomagają poznać tajemnice natury. Tablicom towarzyszą gry i zabawy poświęcone zwierzętom i roślinom, które bawią i uczą, przekazują pasjonującą wiedzę na temat przyrody i uwrażliwiają na jej kruchość. Dla rodziców i dziadków to wspomnienia, które obudzą tablice przyrodnicze zapamiętane ze szkoły; dla dzi...
Książka zawiera reprodukcje pochodzących z XIX wieku dwudziestu jeden ilustrowanych tablic przyrodniczych. Te piękne, szczegółowe ryciny zachęcają do oglądania, rysowania, pobudzają wyobraźnię i pomagają poznać tajemnice natury. Tablicom towarzyszą gry i zabawy poświęcone zwierzętom i roślinom, które bawią i uczą, przekazują pasjonującą wiedzę na temat przyrody i uwrażliwiają na jej kruchość. Dla rodziców i dziadków to wspomnienia, które obudzą tablice przyrodnicze zapamiętane ze szkoły; dla dzi...
Czytaj więcej
5
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazde...
Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazde...
Czytaj więcej
6
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Przepisy najsłynniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce!
Alain Ducasse to ikona francuskiej kuchni. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden. Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. "Dziś – mówi – gdy pleni się marnotrawstwo i króluje hodowla przemysłowa, narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana…".
...
Przepisy najsłynniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce!
Alain Ducasse to ikona francuskiej kuchni. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden. Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. "Dziś – mówi – gdy pleni się marnotrawstwo i króluje hodowla przemysłowa, narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana…".
...
Czytaj więcej