Pokaż:
najczęściej oceniane książki
1
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 3,75
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 3,75
Najpopularniejsza włoska seksuolożka otwiera drzwi do swojego gabinetu.
Jak w pełni czerpać przyjemność z seksu? Pozbywając się ograniczeń!
Nada Loffredi, ekspertka w dziedzinie seksuologii i psychologii, od lat pomaga kobietom i mężczyznom odnajdować drogę do satysfakcji seksualnej. Uświadamia, edukuje, uczy samoakceptacji. Opierając się na własnych doświadczeniach oraz historiach swoich pacjentów, a także czerpiąc z popkultury, tworzy niezwykły słownik mitów krążących wokół seksualności....
Najpopularniejsza włoska seksuolożka otwiera drzwi do swojego gabinetu.
Jak w pełni czerpać przyjemność z seksu? Pozbywając się ograniczeń!
Nada Loffredi, ekspertka w dziedzinie seksuologii i psychologii, od lat pomaga kobietom i mężczyznom odnajdować drogę do satysfakcji seksualnej. Uświadamia, edukuje, uczy samoakceptacji. Opierając się na własnych doświadczeniach oraz historiach swoich pacjentów, a także czerpiąc z popkultury, tworzy niezwykły słownik mitów krążących wokół seksualności....
Czytaj więcej
2
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 4,50
Liczba ocen: 1
|
Średnia ocena: 4,50
Marzysz, żeby spróbować włoskich smaków i aromatów i przenieść się do słonecznej Italii?
Koniecznie sięgnij po tę książkę.
Cristina Catese, rodowita rzymianka i szefowa kuchni, zabiera nas w podróż w swoje rodzinne strony i dzieli się przepisami, zarówno autorskimi jak i rodzinnymi recepturami, przekazywanymi z pokolenia na pokolenia m.in.: na pieczone gnocchi alla romana, smażone oliwki all’ascolana faszerowane mięsem, kalmary z groszkiem, czy szpinakowe pierożki Balanzoni.
W książce ...
Marzysz, żeby spróbować włoskich smaków i aromatów i przenieść się do słonecznej Italii?
Koniecznie sięgnij po tę książkę.
Cristina Catese, rodowita rzymianka i szefowa kuchni, zabiera nas w podróż w swoje rodzinne strony i dzieli się przepisami, zarówno autorskimi jak i rodzinnymi recepturami, przekazywanymi z pokolenia na pokolenia m.in.: na pieczone gnocchi alla romana, smażone oliwki all’ascolana faszerowane mięsem, kalmary z groszkiem, czy szpinakowe pierożki Balanzoni.
W książce ...
Czytaj więcej
3
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Kiedy przemieszczamy się w górę doliny Piawy, nie sposób nie poczuć, że otacza nas wyjątkowy krajobraz. Naturalny, a jednocześnie zamieszkany. Wsie i osady, jakby wrośnięte w tę dolinę, mają wielowiekową historię, otaczające je góry zaś emanują wspaniałym, autentycznym urokiem. Dolina Zoldo dzięki masywom Civetta i Pelmo stanowi niejako przedsionek ikonicznych, pocztówkowych Dolomitów.
Ten przewodnik przedstawia imponująco rozległy, zróżnicowany i zaskakujący obszar, który jest ograniczony o...
Kiedy przemieszczamy się w górę doliny Piawy, nie sposób nie poczuć, że otacza nas wyjątkowy krajobraz. Naturalny, a jednocześnie zamieszkany. Wsie i osady, jakby wrośnięte w tę dolinę, mają wielowiekową historię, otaczające je góry zaś emanują wspaniałym, autentycznym urokiem. Dolina Zoldo dzięki masywom Civetta i Pelmo stanowi niejako przedsionek ikonicznych, pocztówkowych Dolomitów.
Ten przewodnik przedstawia imponująco rozległy, zróżnicowany i zaskakujący obszar, który jest ograniczony o...
Czytaj więcej
4
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Francesco Cappellari: instruktor alpinizmu i narciarstwa wysokogórskiego, ma na koncie ponad 1000 przejść we wszystkich częściach Alp i Dolomitów. Uczestniczył w kilku ekspedycjach w najwyższe góry, w tym w 2003 roku w wejściu na Gaszerbrum II (8035 m n.p.m.). Autor licznych publikacji poświęconych górom, przewodników turystycznych i wspinaczkowych. Jest właścicielem wydawnictwa Idea Montagna Editoria e Alpinismo.
"Wspinaczka po via ferratach zapoczątkowała moją długą karierę alpinistyczną....
Francesco Cappellari: instruktor alpinizmu i narciarstwa wysokogórskiego, ma na koncie ponad 1000 przejść we wszystkich częściach Alp i Dolomitów. Uczestniczył w kilku ekspedycjach w najwyższe góry, w tym w 2003 roku w wejściu na Gaszerbrum II (8035 m n.p.m.). Autor licznych publikacji poświęconych górom, przewodników turystycznych i wspinaczkowych. Jest właścicielem wydawnictwa Idea Montagna Editoria e Alpinismo.
"Wspinaczka po via ferratach zapoczątkowała moją długą karierę alpinistyczną....
Czytaj więcej