Dodany: 17.06.2009 16:14|Autor:

Książka: Czekolada: Poradnik smakosza
Perrier-Robert Annie
Notę wprowadził(a): annabc

z okładki


W jedwabistym połysku kryje się smak zdolny uszczęśliwić każdego. Doskonały na serce, stymulujący dla neuronów i podnoszący na duchu, ten "pokarm Wenus" kojarzy się z wykwintną degustacją, radosnym świętem albo zwyczajnym, samotnym pogryzaniem. Od wieków uwielbiana przez cukierników.

Ta wyjątkowo bogato ilustrowana książka zawiera nieznane szerzej dokumenty i fakty z pasjonującej historii i współczesności czekolady.

[Wydawnictwo Wiedza i Życie, Warszawa 2001]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 455
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: