Dodany: 04.02.2014 15:46|Autor:

Książka: Gotowanie na parze
Szydłowska Marta
Notę wprowadził(a): parilicium

nota wydawcy


Potrawy przygotowane na parze cechuje swoista prostota rzeczy szlachetnych. Są nie tylko aromatyczne i cieszą oko atrakcyjnym wyglądem, lecz również uważa się je za zdrowe i smaczne. Wbrew powszechnej opinii dania przyrządzone tą metoda nie muszą być monotonne! Prezentowana broszura to zbór wyselekcjonowanych przepisów, które sprawią, że nasze codzienne menu nabierze koloru, wyjątkowego smaku i zyska na wartościach odżywczych.

[SBM Renata Gmitrzak, 2012]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 218
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: