Dodany: 24.10.2021 13:32|Autor:

Książka: Smak
Ottolenghi Yotam
Notę wprowadził(a): OlimpiaOpiekun BiblioNETki

nota wydawcy


Postaw na warzywa!

Po "Obfitości" i "Całej obfitości" przyszła pora na "Smak" i odkrycie trzech kluczowych czynników (proces, połączenie, produkt), które sprawiają, że dania z warzyw są tak niesamowicie pyszne.

Autorzy - Yotam Ottolenghi i Ixta Belfrage - nie tylko podpowiadają, co gotować, ale też wyjaśniają, jak wykorzystać potencjał tkwiący w zwykłych warzywach, by stworzyć z nich niezwykłe posiłki i pogłębić ich smak.

"Smak" to nowatorskie podejście do przyrządzania warzyw, na które czekali fani Ottolenghiego i miłośnicy wegetariańskiej kuchni na całym świecie.


[Wydawnictwo Filo, 2021]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 178
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: