Dodany: 03.10.2019 19:40|Autor:

nota wydawcy


Wegańskie wypieki – to proste!

Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy? Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę? Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?

Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie – jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!

Znajdziesz tu przepisy na:

– pożywne śniadania i szybkie desery,
– tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
– proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
– lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!

To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!

Nie tylko dla wegan!

[Pascal, 2019]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 61
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: