Pokaż:
najczęściej oceniane książki
1
Liczba ocen: 3
|
Średnia ocena: 4,33
Liczba ocen: 3
|
Średnia ocena: 4,33
Dlaczego nasz organizm zamiast zwalczać zagrożenia z zewnątrz atakuje sam siebie? Skąd się bierze ponad sto chorób autoimmunologicznych i czemu są tak powszechne? Czy możemy sobie z nimi poradzić?
Doktor Anita Kåss, norweska lekarka i naukowiec, od lat prowadzi badania nad układem immunologicznym. W "Tajemnicach odporności" odkrywa przed nami sekrety najbardziej złożonego układu w ludzkim ciele.
[Muza SA, 2020]
Dlaczego nasz organizm zamiast zwalczać zagrożenia z zewnątrz atakuje sam siebie? Skąd się bierze ponad sto chorób autoimmunologicznych i czemu są tak powszechne? Czy możemy sobie z nimi poradzić?
Doktor Anita Kåss, norweska lekarka i naukowiec, od lat prowadzi badania nad układem immunologicznym. W "Tajemnicach odporności" odkrywa przed nami sekrety najbardziej złożonego układu w ludzkim ciele.
[Muza SA, 2020]
Czytaj więcej
2
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 5,00
Liczba ocen: 2
|
Średnia ocena: 5,00
Czytaj więcej
3
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Liczba ocen:
|
Średnia ocena: 0,00
Cukrzyca – to szokująca, prawdopodobnie dla każdego, kto ją usłyszy, diagnoza. Są jednak sposoby na złagodzenie przebiegu choroby i świadome wpływanie na własne samopoczucie. Aktywny styl życia i zdrowe odżywianie, utrzymujące poziom cukru we krwi na prawidłowym poziomie, to dla każdego diabetyka bardzo istotne.
Autorka, Louise Hamilton jest diabetykiem. W tej książce zebrała wszystkie swoje najlepsze przepisy, które zawierają niewiele tłuszczu, są bogate w błonnik, witaminy i powolne węglowo...
Cukrzyca – to szokująca, prawdopodobnie dla każdego, kto ją usłyszy, diagnoza. Są jednak sposoby na złagodzenie przebiegu choroby i świadome wpływanie na własne samopoczucie. Aktywny styl życia i zdrowe odżywianie, utrzymujące poziom cukru we krwi na prawidłowym poziomie, to dla każdego diabetyka bardzo istotne.
Autorka, Louise Hamilton jest diabetykiem. W tej książce zebrała wszystkie swoje najlepsze przepisy, które zawierają niewiele tłuszczu, są bogate w błonnik, witaminy i powolne węglowo...
Czytaj więcej