Ostatnio dodane książki

Książki zaklasyfikowane do:
Termin dodania:

07.11.2018

Odkryj owoc, który jest obecny na talerzach mieszkańców całego świata Jeśli chcesz zacząć przygodę ze zdrowym odżywianiem, wypróbuj bogate w witaminy awokado. Ten zielony owoc o kremowym wnętrzu i lekko orzechowym smaku jest idealnym źródłem potasu, magnezu, żelaza, cynku i kwasu foliowego. Zaliczane do superżywności awokado jest nie tylko zdrowe, ale też bardzo smaczne, dlatego zmienia posiłki we wspaniałą ucztę. Ta książka zawiera ponad pięćdziesiąt przepisów z wykorzystaniem awokado. Za...
Czytaj więcej
Druga książka z serii „Superfoods”: obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia. Tym razem dowiemy się wszystkiego o najzdrowszej roślinie świata, która nie ma właściwości alergizujących, czyli kokosie. Na niemal 200 stronach znajdziemy wszystkie informacje niezbędne do tego, aby włączyć produkty pochodzące z kokosa do swojej diety i cieszyć się jego wyjątkowym aromatem i niepowtarzalnym smakiem. Oprócz informacji o wartościach ...
Czytaj więcej
Szczupło, olśniewająco, szybko… Zacznij metamorfozę swojego życia już teraz! Kiedy Sally Obermeder wygrała walkę z rzadką i agresywną postacią raka piersi, zdecydowała się odzyskać kontrolę nad swoim zdrowiem. Poprzez jedną prostą zmianę – przejście na SuperZielony styl życia i picie smoothies, zielonych soków i koktajli w dużych ilościach – straciła ponad 15 kilogramów. Nie tylko odzyskała zdrowie, ale jej skóra nabrała blasku, a poziom energii wzrósł i poczuła się nareszcie lekko, zdrowo i ...
Czytaj więcej
„Zaliczane do superpokarmów nasiona szałwii hiszpańskiej są prawdziwym rezerwuarem protein, błonnika rozpuszczalnego, minerałów i przeciwutleniaczy, a także niedoścignionym źródłem kwasów tłuszczowych omega 3. W dodatku mają wyśmienity smak. Codzienne spożywanie jednej łyżki stołowej nasion chia oznacza dla mnie stuprocentową gwarancję zdrowia”. Patrick Holford, światowej sławy specjalista ds. żywienia, autor bestsellerów „The Feel Good Factor” oraz „Say No to Diabetes” Przed tobą pierws...
Czytaj więcej
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce "Hummus, za’atar i granaty" czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar. "Szafran, mięta i kardamon" to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy - począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym prze...
Czytaj więcej
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: