Ostatnio dodane książki

Książki zaklasyfikowane do:
Termin dodania:

30.01.2017

Czytaj więcej

17.01.2017

Celem książki "Leki z Bożej apteki" jest wskazanie najprostszej i najbezpieczniejszej drogi do zdrowia, którą podążać może każdy. Pisząc, nie opierałem się tylko na własnych doświadczeniach, lecz również na faktach zaczerpniętych z piśmiennictwa zarówno zagranicznego, jak i krajowego. Opracowanie tematyki nie było łatwym zadaniem – lecz dopomógł nam Bóg, kierując myślami – i za to niech będą Mu dzięki. Niemałą zasługę w tym mają także klienci, którzy podczas mojej długoletniej pracy w sklepac...
Czytaj więcej

11.01.2017

Przemysław "Vegenerat" Ignaszewski opisuje biegowe i kulinarne eksperymenty, które przeprowadził na własnym organizmie. Pierwsza część książki skierowana jest do biegaczy i ludzi ciekawych, jak np. pozbyć się nawet pięćdziesięciu kilogramów. Druga część zainteresuje zwolenników prostej kuchni roślinnej. Być może historia autora stanie się inspiracją do tego, aby podnieść się z kanapy i zrobić krok w kierunku lepszego życia opartego na ćwiczeniach i zdrowej diecie. W książce znajdziesz łatwe p...
Czytaj więcej
  • Tytuł: Food Pharmacy
  • Autor: Aurell Lina Nertby, Clase Mia
  • Tłumacz: Högström Justyna
  • Kategoria: Hobby
  • Gatunek: uroda i zdrowie
  • Forma: poradnik
  • Język oryginalny: szwedzki
  • Rok pierwszego wydania: 2016
  • Rok pierwszego wydania polskiego: 2017
  • Do BiblioNETki wprowadził(a): LouriOpiekun BiblioNETki
Cześć! Jesteśmy Lina i Mia. Książka „Food Pharmacy” to efekt naszych długich obserwacji związku odżywiania ze stanem zdrowia. Jako fanatyczki żywieniowe postanowiłyśmy wgryźć się w ten temat i z nieocenioną pomocą profesora medycyny Stiga Bengmarka zaczęłyśmy prowadzić bloga o diecie przeciwzapalnej. Przetestowałyśmy na sobie różne sposoby odżywiania, a potem napisałyśmy tę książkę, aby podzielić się z Wami zdobytą wiedzą. Czy słyszeliście, że za odporność organizmu w 80% odpowiada jelito gru...
Czytaj więcej

04.01.2017

Czytaj więcej

02.01.2017

Soczysty, dojrzały pomidor w środku lata czy jego blady cień z holenderskiej uprawy całorocznej? Oto pytanie, które zadaje sobie coraz więcej Polaków. Gdy po latach niedoborów zachłysnęliśmy się bogactwem towarów na sklepowych półkach, z zachwytu zapomnieliśmy o tym, co rodzime, dobre i zdrowe. Dopiero niedawno przestały nam wystarczać sztuczne warzywa z supermarketu. Ale żeby na rynek znów trafiła wartościowa żywność, potrzebni są ludzie, którzy ją wyprodukują. I o nich opowiada ta książka. ...
Czytaj więcej
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: