Dodany: 10.07.2014 11:27|Autor:

nota wydawcy


Kontynuacja światowego bestsellera - kolejne sekrety profesjonalnej fotografii cyfrowej.

Najlepiej sprzedająca się książka o fotografii cyfrowej na świecie!
Scott Kelby znów ujawnia sekrety mistrza!
Kolejna część bestsellera - teraz i Ty możesz fotografować jak zawodowiec!

Scott Kelby, światowej sławy autor książek o fotografii cyfrowej, powraca z nową publikacją stanowiącą drugą część bestsellera "195 ujęć Scotta Kelby"ego. Sekrety mistrza fotografii cyfrowej". Podobnie jak poprzednia - bijąca światowe rekordy sprzedaży książka z tej dziedziny - także i ta wprowadzi Cię w świat prawdziwie artystycznej fotografii i odsłoni kolejne arkana pracy zawodowców. Gotowy do nauki pod czujnym okiem mistrza?


Książka "Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego" to niezwykły przewodnik po krainie doskonałej fotografii cyfrowej. Pozbawiony technicznego żargonu poradnik po brzegi wypełniony jest ciekawostkami, radami i wskazówkami, które pozwolą Ci robić zdjęcia na profesjonalnym poziomie. Oprócz szczegółowych instrukcji wykonywania fotografii, zawiera przepisy na gotowe zdjęcia ślubne, krajobrazów i z podróży. Dzięki niej nauczysz się, jak robić urzekające zbliżenia i makrofotografie, dowiesz się, jak czytać histogram i posługiwać się nim, a także jak zastosować światło modelujące i sterować drugą lampą błyskową.

- Profesjonalne użycie lampy błyskowej
- Przygotowanie własnego studia fotograficznego
- Portrety i fotografie krajobrazów
- Zdjęcia ślubne i zdjęcia z podróży
- Makrofotografia
- Redukcja szumu cyfrowego na zdjęciach
- Opracowanie tematycznej sekwencji zdjęć
- Kompozycja fotografii we wnętrzach
- Fotografowanie w ujęciu pionowym
- Wybór odpowiedniej czułości ISO

Dołącz do profesjonalistów - w Polsce już ponad 9000 czytelników korzysta z wiedzy mistrza Kelby'ego!

[Helion, 2008]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 257
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: