Dodany: 30.07.2020 21:27|Autor:

Książka: Kuchnia roślinna dla każdego
Wałkowicz Eryk
Notę wprowadził(a): OlimpiaOpiekun BiblioNETki

nota wydawcy


Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.

A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.

Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste! Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.


[Flow Books, 2017]

(c)Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie bez zgody autora zabronione.

Wyświetleń: 54
Dodaj komentarz
Patronaty Biblionetki
Biblionetka potrzebuje opiekunów
Recenzje

Użytkownicy polecają:

Redakcja poleca: